Όροι Χρήσης

Οι παρόντες όροι χρήσης ρυθμίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις αναφορικά με τη χρήση της ιστοσελίδας που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.windowblinds.gr και www.window-blinds.gr και η οποία θα αναφέρεται εφεξής ως «WindowBlinds».

Η αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης λογίζεται ως γενομένη με την είσοδο και την πλοήγηση του επισκέπτη / χρήστη στο BetterHome. Η αποδοχή αυτή συνίσταται στη ρητή, ανεπιφύλακτη και αμετάκλητη συμφωνία του προς συμμόρφωση με τους όρους αυτούς. Σε περίπτωση διαφωνίας του χρήστη / επισκέπτη με κάποιον από τους όρους, αυτός οφείλει να διακόψει και να αποφύγει την περιήγηση του / της στη WindowBlinds, ειδοποιώντας, εφόσον το επιθυμεί, σχετικά τον διαχειριστή.

Η WindowBlinds διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των όρων χρήσης ανά πάσα στιγμή και χωρίς αιτιολόγηση, ενώ οι τροποποιήσεις λαμβάνονται υπόψη μόνο εφόσον διατυπωθούν εγγράφως και ενσωματωθούν στο παρόν κείμενο. Συνεπώς, συνιστάται στους χρήστες να ελέγχουν ανά διαστήματα το περιεχόμενο των όρων αυτών. Σε περίπτωση που επέλθει ολική ή μερική ακυρότητα ή αδυναμία εφαρμογής μεμονωμένων όρων, δεν επηρεάζεται το κύρος του συνόλου των υπολοίπων όρων. Το κενό που ενδεχομένως να δημιουργηθεί στη συμφωνία μεταξύ της ιστοσελίδας και του χρήστη από τον άκυρο όρο θα συμπληρώνεται με νέους ή τροποποιημένους όρους που θα προσιδιάζουν ει δυνατόν στο νομικό σκοπό του εκάστοτε άκυρου όρου. Τα ως άνω ισχύουν σε κάθε περίπτωση και για όσα ζητήματα δεν ρυθμίζονται ρητά εντός του κειμένου των όρων χρήσης.

Προσωπικά Δεδομένα:

Παρακαλούμε επισκεφτείτε την ενότητα: Πολιτική Απορρήτου για το σχετικό θέμα.

Αγορά Προϊόντων

Για την αγορά προϊόντων που θα βρείτε στην ιστοσελίδα WindowBlinds.gr, μπορείτε να επιλέξετε κάποιον από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

 • Τραπεζική Κατάθεση στους εξής λογαριασμούς:

Τράπεζα Πειραιώς

Αρ. Λογαριασμού 5750097681993

ΙΒΑΝ GR8401727500005750097681993

(αν η πληρωμή γίνει σε ταμείο κάποιου υποκαταστήματος, ενδέχεται να υπάρχει κάποια επιπρόσθετη χρέωση του έκαστου τραπεζικού οργανισμού)

 • Αντικαταβολή με επιπλέον χρέωση 2€ ( Ισχύει για συγκεκριμένα προϊόντα)
 • Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, με τη μέθοδο ανακατεύθυνσης στην ιστοσελίδα της συνεργάτιδας τράπεζας.
 • Μέσω της πλατφόρμας Paypal

Στη σελίδα ταμείου, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ απόδειξης λιανικής ή τιμολογίου.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Οι συναλλαγές μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, πραγματοποιούνται με αναδυόμενο παράθυρο της ιστοσελίδας του συνεργαζόμενου τραπεζικού οργανισμού (Εθνική Τράπεζα), όπου ολοκληρώνονται στο ασφαλές, κρυπτογραφημένο (SSL 128b) περιβάλλον της τράπεζας. Για οποιοδήποτε θέμα ασφαλείας της συναλλαγής μέσω πιστωτικής κάρτας, είναι υπεύθυνη η έκαστη συνεργαζόμενη τράπεζα.

Οι συναλλαγές μέσω Paypal, ανακατευθύνονται στην ιστοσελίδα του οργανισμού Paypal, όπου ολοκληρώνονται στο ασφαλές (SSL 128b) περιβάλλον της εταιρίας Paypal.com. Για οποιοδήποτε θέμα ασφαλείας, υπεύθυνη είναι η εταιρία Paypal

Αποστολή Προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται με ταχυμεταφορική εταιρία πανελλαδικά. Το κόστος μεταφοράς είναι 3,90€ μέχρι 3kgr συνολικού βάρους της συσκευασίας. Για κάθε επιπλέον κιλό, προστίθεται 1,20€.

Για παραγγελίες μεγάλου βάρους ή όγκου, θα αναθέσουμε αναγκαστικά τη μεταφορά σε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας (αν υπάρχει).

Χρόνος Παράδοσης

Για το χρόνο παράδοσης των παραγγελιών σας, ισχύουν αναλυτικά τα παρακάτω:

Η δυνατότητα παράδοσης πανελλαδικά εντός 4-10 ημερών, ισχύει για παραγγελίες με λιγότερα από 10 τεμάχια.

Για παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 10 τεμάχια, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το χρόνο παράδοσης.

Σε κάθε περίπτωση καθυστέρησης για την οποία είναι υπεύθυνη η WindowBlinds.gr (πχ. για τεχνικούς λόγους), θα ενημερωθείτε άμεσα.

Οι ξύλινες περσίδες, έχουν χρόνο παράδοσης 8-10 εργάσιμες ημέρες. 

Καθυστέρηση Παράδοσης λόγω της Μεταφορικής Εταιρίας

Αν για τον οποιοδήποτε λόγο η μεταφορική εταιρία καθυστερήσει ή δηλώσει απώλεια για κάποιο προϊόν, υπάρχει υποχρεωτικός χρόνος αναμονής 3-7 εργάσιμων ημερών για την εύρεση του προϊόντος. Κατά το διάστημα αυτό, η WindowBlinds.gr καλείται να ενημερωθεί για την κατάσταση της αποστολής του προϊόντος και αν το πακέτο αποστολής δεν έχει παραδοθεί εντός το παραπάνω χρονοδιαγράμματος, θα κατασκευαστεί και αποσταλεί εκ νέου στον πελάτη μετά το πέρας 10 εργάσιμων ημερών από την αρχική ημερομηνία αποστολής.

Για περισσότερες πληροφορίες στο χρόνο παράδοσης των παραγγελιών, επισκεφτείτε τη σελίδα: Χρόνος Παράδοσης

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, αποδέχεστε ότι η εταιρία WindowBlinds.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τυχών καθυστερήσεις ή λάθη εκ μέρους της μεταφορικής εταιρίας με την οποία συνεργάζεται, που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της WindowBlinds.gr.

Η μεταφορική εταιρεία δεν ενημερώνει καθημερινά δια την καθημερινή κίνηση των οποιοδήποτε δεμάτων που έχουν αποσταλεί από την WindowBlinds.gr στους πελάτες της και η WindowBlinds.gr δεν μπορεί να γνωρίζει αυτόματα σε καθημερινή βάση την εξέλιξη αποστολής/παραλαβής κάθε παραγγελίας που απεστάλη. Σε περίπτωση που ζητηθεί, η WindowBlinds.gr, θα κινηθεί όπως είναι απαραίτητο, για την πληροφόρηση σχετικά με την κίνηση κάποιας αποστολής, προκειμένου να ενημερώσει έγκυρα τον ενδιαφερόμενο πελάτη.

Στη τυχών περίπτωση που επικρατούν ειδικές συνθήκες, όπως απαγόρευση της κυκλοφορίας (η οποία δημιουργεί αναγκαστική αύξηση του όγκου εργασίας των ταχυδρομικών/μεταφορικών εταιριών), ή καταστροφικές συνθήκες (πχ. από θεομηνία όπως: σεισμό, πλημμύρα, πυρκαγιά, κλπ.), την ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση της αποστολής, φέρει η ταχυδρομική/μεταφορική εταιρία.

Φ.Π.Α.

Όταν εκδίδεται τιμολόγιο για περιοχές με μειωμένο Φ.Π.Α. το τιμολόγιο θα αντιστοιχεί στο έκαστο φόρο της περιοχής (πχ. 17% για συγκεκριμένα νησιά), εφόσον ο αγοραστής έχει την ιδιότητα της Νομικής Οντότητας και όχι Φυσικού Προσώπου.

Έλεγχος Προϊόντων

Όλα τα προϊόντα ελέγχονται κατά τη συσκευασία τους από την έκαστη κατασκευάστρια εταιρεία.

Ο πελάτης έχει την υποχρέωση να ελέγχει τα προϊόντα εντός 24 ωρών από την παραλαβή τους. Αν διαπιστωθεί κατά τον έλεγχο της συσκευασίας/προϊόντος:

 •  Φθορά που προκλήθηκε κατά τη μεταφορά του προϊόντος
 •  Λάθος προϊόν
 •  Ελάττωμα από τον κατασκευαστή

Ο πελάτης καλείται να επικοινωνήσει άμεσα με την εταιρεία WindowBlinds.gr για να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα.

Εγγύηση Προϊόντων

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από ελάχιστη νόμιμη εγγύηση 2 (δύο) ετών. Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Για το λόγο αυτό , είναι απαραίτητο ο αγοραστής να φυλάσσει την απόδειξη αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει:

 • Φυσιολογικές φυσικές φθορές που προκύπτουν από τη χρήση σε βάθος χρόνου
 • Φθορές ή ελαττώματα που έχουν προκύψει από κατασκευαστικό λάθος

Η εγγύηση δεν καλύπτει:

 • Φθορές που έχουν προκληθεί από λανθασμένη χρήση ή κακή μεταχείριση του προϊόντος (πχ. βίαια χρήση κλπ.)
 • Φθορές που έχουν προκληθεί τυχαία από τον αγοραστή (πχ. λεκέδες, κάψιμο, γρατσουνιές, χτυπήματα κλπ.)
 • Φθορές που έχουν προκληθεί από συνθήκες του περιβάλλοντα χώρου (πχ. υγρασία, υψηλή θερμοκρασία κλπ.)
 • Φθορές που έχουν προκληθεί από κακή συναρμολόγηση

Η WindowBlinds.gr, θα εξετάσει αν το προϊόν καλύπτεται υπό τους όρους της εγγύησης και αν ναι, θα προβεί προς επιδιόρθωση ή αν αυτό δεν είναι εφικτό, προς την αντικατάσταση του. Αν το προϊόν έχει καταργηθεί, θα αντικατασταθεί με ένα παρόμοιο.

Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται από την εγγύηση, αναγνωρίζονται σε κάθε περίπτωση όλα τα δικαιώματα του καταναλωτή που ισχύουν από τις σχετικές υπάρχουσες διατάξεις και νόμους.

Ακύρωση Παραγγελίας

Αν επιθυμείται να ακυρώσετε μια παραγγελία, αυτό είναι εφικτό όσο η παραγγελία βρίσκεται στο στάδιο “Επεξεργασία Παραγγελίας”. Αν η παραγγελία έχει μεταβεί στο επόμενο στάδιο “Ολοκλήρωση Παραγγελίας”, όπου πλέον έχει ήδη συσκευαστεί, δεν είναι εφικτό να ακυρωθεί.

Για την ακύρωση κάποιας παραγγελίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία WindowBlinds.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@WindowBlinds.gr, όπου θα γίνει άμεση τηλεφωνική επιβεβαίωση.

Επιστροφή Προϊόντων

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ένα προϊόν εντός 14 ημερών από την εξόφλησή του, εφόσον :

 •  Δεν υπάρχει υλική ζημιά στα προϊόντα για την οποία δεν είναι υπεύθυνη ούτε η κατασκευάστρια εταιρεία, αλλά ούτε και η μεταφορική
 •  Το προϊόν είναι τυποποιημένο και όχι εξατομικευμένων προδιαγραφών
 •  Γνωστοποιηθεί στην εταιρεία WindowBlinds.gr ο λόγος για τον οποίο γίνεται η επιστροφή του προϊόντος

Τα έξοδα αποστολής της αγοράς του προϊόντος και της επιστροφής του, χρεώνονται στον πελάτη

Για την επιστροφή ενός προϊόντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία BetterHome στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@WindowBlinds.gr όπου θα γίνει άμεση τηλεφωνική επιβεβαίωση του αιτήματός σας.

Στοιχεία Εταιρίας

 • Επωνυμία: WindowBlinds.gr
 • ΑΦΜ: ———
 • ΔΟΥ: Ηρακλείου
 • Έδρα: ———
 • Αριθμός ΓΕΜ: ——-

Δικαιώματα Αγοραστή

Στις περιπτώσεις ευθύνης του κατασκευαστή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη εξαρτημάτων συναρμολόγησης, ο αγοραστής δικαιούται κατ’ επιλογήν του:

1. να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες

2. να μειώσει το τίμημα

Πνευματικά Δικαιώματα

Το φωτογραφικό και γραφιστικό υλικό της ιστοσελίδας της εταιρεία WindowBlinds.gr, που βρίσκεστε στη διεύθυνση htmls://www.WindowBlinds.gr, ανήκει εξολοκλήρου στην εταιρεία WindowBlinds.gr. Ο επισκέπτης της παραπάνω ιστοσελίδας, μπορεί να αποθηκεύσει το εικαστικό υλικό της ιστοσελίδας για προσωπική χρήση μόνο. Οποιαδήποτε περαιτέρω χρήση, απαιτεί τη γραπτή άδεια της εταιρεία WindowBlinds.gr και για οποιαδήποτε νομική διαφορά επί του θέματος, ορίζεται αρμόδιο το δικαστήριο Ηρακλείου, ν. Ηρακλείου Κρήτης.

Η εταιρεία WindowBlinds.gr, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ανανεώσει τους παραπάνω όρους.